Stående Meny

1. Tandoori chicken(mild)

Grillad kyckling lår marinerad i lime, yoghurt samt tandoorimasala. Serveras med tomatgräddsås -95:-

2. Butter chicken(mild)

Tandoorimarinerade kycklingfilébitar i en krämig sås av smör, russin och malda cashew- och pistagenötter- 115:-

3. Chicken vindaloo(stark)

Eldig kycklingrätt med färsk koriander, nejlikor och piri-piri masala - 115:-

4. Kathmandu special(medium)

Kycklingfilé tillagad med spansk chili, ingefära, vitlök, paprika och champinjoner smaksatt med basilika -125:-

5. Chicken Pokhreli (medium)

Kycklingfilé tillagad i en stark tamarind och kokossås.Smaksatt med färska curryblad och koriander-115:-

1. Rogan josh (medium)

Lammgryta med yoghurt, saffran, mandel, ingefära och koriander-125:-

2. Vindaloo(stark)

Lammgryta tillagad med röd chili, färsk vitlök och piri-piri masalasås- 125:-

3. Sag gosht (medium)

Lamm gryta med spenat, ingefära, tomat, rödlök och spansk chili -125:-

4. Achari (stark)

Lammgryta med röd chili, färsk ingefära, pickles, koriander och kokosmjölk 125:-