TAKE AWAY

Vill du inte äta på plats, varför inte ta med maten hem och njut, Restaurang Kathmandu erbjuder Take Away alla dagar du behöver bara ringa 031- 715 07 42 och beställ den rätt du vill ha. Det brukar ta 10-15 min för maten att bli klar.

101. Papadom

Krispigt linsbröd med kummin. Serveras med myntasås.

25
102. Garlic & Cheese Naan

Naan med vitlök, örter och ost. Serveras med raita.

35
103. Tawa Jhinga

Räkor med tomat, senapfrön och curryblad i papadom. Serveras med fyllig sesamsås.

49
104. Samosa (veg)

Hemmagjorda piroger fyllda med grönsaker. Serveras med sallad och mynta- & sesamsås.

39
105. Pakora Tareko (veg)

Friterade grönsaker,. Serveras med sallad samt myntasås.

39
106. Dalko Rash (veg)

Linssoppa smaksatt med koriander, vitlök, ingefära.

107. Kyckling spett

Marinerat och grillat kycklingspett. Serveras med sallad och mild sås.

49
108. Lamm Sekuwa (medium)

Lammrostbiff marinerad i lime, vitlök, chili och ingefära. Serveras med wokade grönsaker samt kryddig masalasås

149
109. Poleko Misran (mild)

En mixad grilltallrik med kyckling, lamm, räkor och ost. Severas med wokade grönsaker och mild, krämig tandoorisås.

149
110. Jhinge Macha Poleko (mild)

Räkor marinerade i yoghurt och lime. Serveras med wokade grönsaker samt krämig basilikasås.

149
111. Tandoori Chicken Tikka (mild)

Kycklingfilé marinerad i lime, yoghurt och tandoori masala. Serveras med wokade grönsaker samt tandoorisås.

139
112. Garlic Tikka Sekuwa (medium)

Grillad kycklingfilé marinerad med vitlök, ingefära, chili och lime. Serveras med wokade grönsaker och tandoorisås

139
113. Chakki Kebab(medium)

Välkryddade lammfärsbiffar med wokade grönsaker samt mediumstark masalasås

139
114. Panner Tikka Sekuwa (veg)

Grillad färksost marinerad i lime, yoghurt och tandoori masala. Serveras med wokade grönsaker och mild smörsås.

149
115. Jhinge Saag (medium)

Tigerräkor i en väldoftande kryddblandning med spenat, spansk chili, rödlök och tomat.

139
116. Jhinga Hariyali (mild)

Tigerräkor i en fyllig, krämig sås med kryddor och basilika.

139
117. Jhinga Sherpali (stark)

Tigerräkor i het nepalesisk stil med chili, ingefära, vitlök, koriander och libbsticka.

139
118. Jhinge Bhuna (medium

Tigerräkor wokade med olika grönsaker, szechwanpeppar, rödlök, ingefära, och vitlök.

139
119. Kathmandu Special (medium)

Kycklingfilé tillagad med spansk chili, ingefära, vitlök, paprika och champinjoner smaksatt med basilika.

145
120. Butter Chicken (mild)

Tandoorimarinerade kycklingfilébitar i en krämig sås av smör, russin samt cashew- och pistagenötter.

145
121. Nauni Chicken (mild)

Kycklingfilé i en fyllig krämig sås av smör, milda kryddor och malda cashewnötter.

145
122. Chicken Vindaloo (stark)

Eldig kycklingrätt med färsk koriander palmvinäger, nejlikor och piri-piri masala.

139
123. Chicken Tikka Masala(mild)

Grillad kycklingfilé i en mild sås av grädde, spiskummin och mynta.

139
124. Chicken Pokhreli (stark)

Kycklingfilé tillagad i en stark tamarind och kokossås. Smaksatt med färska curryblad och koriander.

139
125. Kukhura Sherpali (stark)

Het kycklinggryta med chili, ingefära, lök, vitlök, libbsticka och koriander.

139
126. Chicken Palak (medium)

Kycklingfilé med spenat, grön chili, ingefära, tomat och rödlök.

139
127. Lamm Royal Korma (mild)

Mild och krämig lammgryta med kardemumma och cashewnötter.

149
128. Rogan Josh (medium)

Lammgryta med yoghurt, saffran, mandel, tomat, ingefära och koriander.

149
129. Lamm Vindaloo (stark)

Lammsteksbitar tillagad med röd chili, färsk vitlök, nejlikor och piri-piri masalasås.

149
130. Khashi Ko Bhutuwa (medium)

Lammgryta tillagad med olika grönsaker med szechwanpeppar, bockhornsklöver, vitlök, spansk chili och koriander

149
131. Lamm Mirch Achari (stark)

Lammgryta med röd chili, färsk ingefära, pickles, koriander och kokosmjölk.

149
132. Lamm Saag (medium)

Lammgryta med spenat, ingefära, tomat, rödlök och spansk chili.

149